Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Αγαπητοί γονείς ,
ευχόμαστε να είστε καλά εσείς και οι δικοί σας. Φτάσαμε λίγες μέρες πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα  και προσπαθήσαμε από την πρώτη σχεδόν στιγμή να βρεθούμε κοντά σας έστω και με αυτόν τον τρόπο, που, όπως καταλαβαίνετε, καμία σχέση δεν έχει με την όλη διαδικασία και λειτουργία του Νηπιαγωγείου. Πέρα των άλλων , γνωρίζουμε ότι  δεν έχετε όλοι:
•        τα τεχνικά μέσα ,
•        το ίδιο χρόνο χρήσης τους μιας και μπορεί να χρησιμοποιεί  έναν υπολογιστή , τάμπλετ ή κινητό , όλη η  οικογένεια,
•        τις ίδιες ταχύτητες internet ή και καθόλου , προβλήματα που είναι αξεπέραστα.
•        άλλοι μπορεί να βλέπετε αυτά που σας έρχονται με email ότι είναι πολλά , άλλοι ότι είναι λίγα , άλλοι ότι άλλα είναι ενδιαφέροντα και άλλα αδιάφορα.
Κάντε όσα από αυτά νομίζετε μαζί με τα παιδιά, χωρίς καμιά πίεση, χωρίς να επεκτείνεστε σε πολλά, έτσι ώστε να είναι μια όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη διαδικασία. Αν δεν κάνετε μια δραστηριότητα τη μια μέρα μην αγχώνεστε …μπορείτε να την κάνετε άλλη στιγμή ή και καθόλου.  Μέσα στις διακοπές του Πάσχα θα μπορείτε να κάνετε αναδρομή στις δραστηριότητες που σας έστειλα και το Σάββατο θα αποσταλούν  αρκετές , για όλες τις μέρες των διακοπών.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020


1)        Ένωσε τις κάρτες με τους αντίστοιχους αριθμούς ή και αντίστροφα 


2)        Πασχαλινό μέμορι
https://learningapps.org/view7070287


3)        Τόσα – όσα  . Ανοίξτε την εικόνα και διασκεδάστε μετρώντας…
http://photodentro.edu.gr/lor/r/8521/10760?locale=el


4)        Μπορείτε να κάνετε μια κατασκευή καλαθάκι χρησιμοποιώντας ….πατάτες. Μπείτε   https://www.thebestideasforkids.com/easter-paper-plate-basket/ και ακολουθήστε τις οδηγίες στην εικόνα ή στο βίντεο. Αν δεν έχετε όλα τα υλικά  δεν πειράζει… χρησιμοποιήστε ό,τι έχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο…

Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο…   Η σοφία δε βρισκόταν στην κορυφή του σχολικού βουνού, αλλά εκεί, στα β...