Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020


18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Αγαπητοί γονείς ,

Καλημέρα.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε εμείς και τα παιδιά μας, θα θέλαμε να ανοίξουμε μια χαραμάδα επικοινωνίας με τους αγαπημένους μας μαθητές, όσο αυτό γίνει δυνατό. Σας ζήτησα να στείλετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε μιας και η δια ζώσης επικοινωνία μας είναι απαγορευτική. Αν και πολλοί-ες από εσάς είχατε γράψει το email σας κατά την εγγραφή του παιδιού στο Νηπιαγωγείο τώρα έγινε επικαιροποίηση του ώστε να μην υπάρξει κάποιο λάθος. Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση.

Σας ενημερώνουμε από την αρχή ότι αυτή είναι μια άτυπη διαδικασία και γίνεται μεταξύ μας. Σε καμιά περίπτωση η όποια ηλεκτρονική επικοινωνία μας δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση «τηλεκπαίδευση» η οποία δεν μπορεί να λειτουργήσει επαρκώς με παιδαγωγικά και επιστημονικά κριτήρια και να υποκαταστήσει τη ζωντανή διαδικασία της τάξης (κατάκτηση της γνώσης, αλληλεπίδραση, αλληλοβοήθεια, παραστατικότητα, φυσική/σωματική προσέγγιση κ.ά).

Κάθε πρωί θα λαμβάνετε κάποιο μήνυμα στο email σας (θα στέλνεται από το προηγούμενο βράδυ αλλά μην το πείτε). Εκεί θα υπάρχουν σύνδεσμοι και οδηγίες ή ό,τι άλλο, που θα μπορείτε να τα δίνεται στα παιδιά για απασχόληση. Επειδή όπως λέμε εμείς αλλά και όλοι οι υπόλοιποι ειδικοί, ο χρόνος παραμονής των παιδιών στην οθόνη πρέπει να είναι περιορισμένος, θα θέλαμε να απασχολούνται με τις συγκεκριμένες δραστηριότητες. Μην επεκτείνεστε σε άλλους συνδέσμους που μπορεί να βρείτε μέσω αυτών που σας στέλνουμε και ακολουθήστε τις οδηγίες και τους κανόνες αυστηρά. (Πείτε ότι έτσι είπαν ο κύριος και οι κυρίες) . Έτσι ο χρόνος θα είναι περιορισμένος και συγκεκριμένος και δε θα χάσουν το ενδιαφέρον τους τα παιδιά , περιμένοντας την επόμενη δραστηριότητα την επόμενη μέρα.

Όποια απορία έχετε μπορείτε να τη στέλνετε ηλεκτρονικά επιλέγοντας το κουμπί «Απάντηση»

Καλή επιτυχία

Ας ξεκινήσουμε……

Σήμερα το βράδυ ας διαβάσουμε ένα παραμύθι που το έχουμε διαβάσει και στο Νηπιαγωγείο μας

Πατείστε πάνω στον σύνδεσμο: http://www.mikrosanagnostis.gr/library/pageflip48/Default.html

Πατείστε πάνω στα βελάκια (δεξιά -αριστερά) για να αλλάζετε σελίδα και αφήστε την αφηγήτρια να το διαβάσει...

Αν δεν ανοίγει και σας βγάλει "Η προσθήκη Adobe Flash Player είναι αποκλεισμένη" τότε πηγαίνετε στη μπάρα που βάλατε τον συνδεσμο. Δίπλα πιθανώς να γράφει "Μη ασφαλής". Πατήστε επάνω και ενεργοποιήστε "Επιτρέπεται" το Flash....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο…

Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο…   Η σοφία δε βρισκόταν στην κορυφή του σχολικού βουνού, αλλά εκεί, στα β...