Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Είναι το Σάββατο του Λαζάρου που ο Ιησούς (το όνομα του Χριστού) ανέστησε
τον Λάζαρο κάνοντας ένα πρώτο του θαύμα.Θα ακολουθήσει η Μεγάλη Εβδομάδα και η προετοιμασία για την Ανάσταση του Χριστού.  
Αυτές τις γιορτινές μέρες θα μπορείτε να μπαίνετε στη σελίδα του Νηπιαγωγείου μας https://4niplitoch.blogspot.com/ και να δείτε όλα όσα έχουμε ετοιμάσει για εσάς για να ασχολείστε τις δυο βδομάδες των γιορτών. Είπαμε ...όσο θέλουμε, όσο  μπορούμε, όποτε θέλουμε. Το κάνουμε για διασκέδαση!!!!!!!!!!!!!

Μπορείτε να βρίσκετε όλα τα άρθρα στις κατηγορίες που υπάρχουν. Υπάρχουν λοιπόν ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ'ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ", ΒΙΝΤΕΟΪΣΤΟΡΙΕΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗΣ, ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ και φυσικά όλες οι σελίδες που σας στέλνουμε τόσο καιρό με τίτλο ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ . 
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ. Θα σας τις στείλουμε μαζί με τις υπόλοιπες υπέροχες φωτογραφίες που μας στείλατε. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΙΑ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο…

Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο…   Η σοφία δε βρισκόταν στην κορυφή του σχολικού βουνού, αλλά εκεί, στα β...